Wie zijn wij – over ons

Ons verhaal

achterzijde BB terras

Wij, Veerle, Bruno en onze zoon Kaj, zijn oorspronkelijk afkomstig uit het Antwerpse. In 2009 zijn we hier, na een avontuurlijke zoektocht, terecht gekomen en ondertussen kunnen we zeggen dat we hier onze plek helemaal gevonden hebben.

Veerle is werkzaam als thuisverpleegkundige. Zij zet zich met hart en ziel in voor haar patiënten.

Bruno, de handige van het gezin, heeft het grootste deel van de verbouwingen voor zijn rekening genomen. Hij is huisman en zorgt ervoor dat in de B&B alles vlotjes verloopt!

Kaj, zoon des huizes, heeft zich helemaal aangepast aan het leven in de Oostkantons. Hij geniet van het buitenleven en het sleutelen aan brommers en grasmaaiers.

Naast ons gezinnetje lopen er een heel aantal viervoeters rond ons huis.

Pedro en Lucky  zijn onze honden en daarnaast hebben we ook nog 4 poezen, Muizeke, Anatool, Diego en Pebbles. De kans is groot dat je kennis zult maken met Pebbles, want zij houdt er van om mee de gasten te ontvangen en staat steeds te bedelen voor een aai en een knuffel 😊

In de weide achter het huis huppelen 4 dwerggeitjes en 2 ezels rond, vergezeld van Jonny de pony.

Door hier te wonen hebben we geleerd om te genieten van doodgewone dingen: de boerenzwaluwen die uitvliegen in de lente, de vogels die op het terras de broodkruimels komen pikken, de prachtige zonsop- en ondergangen en de schitterende uitzichten. Dat krijg je er hier gratis en voor niets bij!

Samen doen wij er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Zo kunnen zij genieten van welverdiende rust en van al het mooie dat de Oostkantons te bieden hebben.

Wij kijken er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten!