20150422 082323055 iOS ne

Wij, Veerle, Bruno en onze zoon Kaj, zijn oorspronkelijk afkomstig uit het Antwerpse. In 2009 zijn we hier, na een avontuurlijke zoektocht, terecht gekomen en ondertussen kunnen we zeggen dat we hier onze plek helemaal gevonden hebben.

P1030646 560 420

Veerle is werkzaam als verpleegkundige bij het Gelbes&Weißes Kreuz. Zij zet zich met hart en ziel in voor haar patiënten.

Bruno, de handige van het gezin, heeft het grootste deel van de verbouwingen voor zijn rekening genomen. Hij is huisman en zorgt ervoor dat in de B&B alles vlotjes verloopt!

20150331 160814 512 384Kaj, zoon des huizes, heeft zich helemaal aangepast aan het leven in de Oostkantons. Hij geniet van het buitenleven en hij vindt het maar wat fijn om de kinderen die in de B&B logeren mee op sleeptouw te nemen.

Naast ons gezinnetje lopen er een heel aantal viervoeters rond ons huis.

Kira en Fons zijn onze honden en daarnaast hebben we nog een hotelgast: poes Oskar.

In de weide achter het huis huppelen 3 dwerggeitjes rond: vader Frits en moeder Frats, samen met hun zoon Sus. Zij hebben nog het gezelschap van 4 ezels: Jens, Gust, Pepino en Gaston en daarnaast nog Pony Johnny.

En Kaj heeft nog een knuffelkonijn: Bambam.20150601 185231 512 384

Door hier te wonen hebben we geleerd om te genieten van doodgewone dingen: de boerenzwaluwen die uitvliegen in de lente, de vogels die op het terras de broodkruimels komen pikken, de prachtige zonsop- en ondergangen en de schitterende uitzichten. Dat krijg je er hier gratis en voor niets bij!

Samen doen wij er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Zo kunnen zij genieten van welverdiende rust en van al het mooie dat de Oostkantons te bieden hebben.

Wij kijken er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten!

 

booking com award

 

Covid information

Volg ons via Facebook :

facebook

Beoordelingen over onze B&B

vind je op :

zoover